L'HOSPITALET

TALLERS i VERMUT
11 de maig
Escola Municipal de Música Centre de les Arts, EMMCA

Gratuït

11h - Curs de cajón rumbero amb Àngel Pereira (60’)

Àngel Pereira, és percussionista, compositor i pedagog, format a Barcelona, ​​Alemanya i EUA. Guardonat en nombroses ocasions, posseeix un perfil molt versàtil, amb una gran experiència en tots els estils musicals (Clàssica, Jazz, Flamenc, Pop, etc.). Ha col·laborat amb un gran nombre de músics de la talla de T. Montoliu, T. Pont, Ll. Vidal, C. Benavent, J. Savall, P. Diumenge, J. Pons, etc. i ha estat membre de formacions com L'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, l'Orquestra de les Nacions o Esperion XXI, Grup 21, etc Amb totes elles ha tocat com a solista i ha gravat nombrosos discos (també com a compositor), realitzant concerts per Europa i Amèrica. Director de Percumania, en l'actualitat és membre de Barcelona Percussion Project, Vibratango, i és professor a la EMMCA de l'Hospitalet.

Image

11h - Sessió ballable de rumba catalana per a tothom

Excitant sessió de dansa per a tots els públics de la mà de DJ Txarly Brown i la bailaora Isabel Vilardell on gaudiràs movent-te a ritme de clàssics immortals de la rumba catalana. 

Image
Image

11h - Curs de baix en la rumba i el flamenc amb Dani Sánchez (60’)

En aquest curs vull mostrar la meva manera d'introduir el baix en el flamenc i en la rumba i el flamenco. Mostraré i explicaré la cadena de pedals que utilitzo i com treure’n partit (loop station, efectes, simuladors) així com les diferents tècniques de mà dreta específiques i patrons rítmics que són d’interès.  Dani Sanchez és un baixista especialitzat en flamenco, rumba i música moderna que ha realitzat  la gira europea de Toni Beiro, compartint escenari amb Ojos de Brujo i Juanito Macandé.

Image

12h - Sessió musical comentada amb Peret Reyes (60’)

Sessió comentada de rumba catalana per a tots els públics de la mà d’una llegenda viva d’aquest gènere, un artista enèrgic que ha destacat acompanyant tots els grans del gènere, incloent el gran Peret, i com a artista en solitari. Una experiència que no et pots perdre.   

SHUPITOS 
Concert Vermut

11 de maig, 13 h.
Escola Municipal de Música Centre de les Arts, EMMCA

Gratuït

Image

© 2020 Rumbesca. Tots els drets reservats.