L'HOSPITALET

SWEET BARRIO 
PIRATAS RUMBVERSIONS

11 de maig, 20.30 h.
Salamandra

8€ anticipada / 12€ taquilla

Com si es tractés d'una pel·lícula, Sweet Barrio, Irene López "Poochyeeh" veu i Maxi Jiménez "Maxi" guitarra i cor, desenvolupa una mirada molt personal cap a una realitat de barri fortament marcada per la globalització. Ells mateixos suposen una conseqüència de la transformació que ha viscut la societat en els últims anys, on cada vegada més es barreja la tradició amb tota mena de llenguatges i cultures. La seva identitat és eclèctica, amable i molt, molt emocional. El seu so beu del seu gust per la música d'arrel (flamenc, folklore, reggae, ...) i la seva barreja és absolutament natural, així com l'ús de l'anglès dins de l'espanyol amb perfecta desimboltura i credibilitat

Al madrileny barri d'Usera, van gravar durant 2018 el seu primer disc Cinema Usera (BMG, 2019) al costat de Campi Campón (Jorge Drexler, Natalia Lafourcade, Vetusta Morla), on evoquen des del naixement post quinqui - "como las amapolas que crecen en los descampaos "- un panorama realista i cru amb anhels d'esperança social i de llibertat, tractats des de l'àmbit més personal cap al món sencer.

En 2016 inclouen el seu tema Falling a la B.S.O. de Nuestros Amantes, pel·lícula de Miquel Àngel Lamata en què a més comparteixen cartell al costat d'Eduardo Noriega i Michelle Jenner, entre d'altres.

www.sweetbarrio.com

Image

© 2019 Rumbesca. Tots els drets reservats.